Спартак разби Локо в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (206)
13:30 / 02.09.2006
5429
Резервите на Локомотив загубиха катастрофално поредната си контрола в паузата на първенството. Това бе първия мач за новия треньор на "черно-белите" Иван Маринов, след като ръководството на клуба освободи Аян Садъков тази седмица. Разгромната загуба с 2:5 от пловдивския Спартак треньорът отдаде на умора и каза, че играчите ще трябва добре да си починат и да гонят задължителна победа над Берое следващата седмица.

Символичните гости от Локомотив започнаха по-активно срещата и логично първото положение се откри пред "черно-белите". В 7-та минута Йошев и Даксон комбинираха триково по между си и пред последния се откри възможност да стреля. Кариоката отправи опасен удар по посока на вратата на Спартак, но вратарят на домакините триково парира.

В 32-та минута падна и първото попадение в срещата. Христо Стаев от отбора на домакините проби от дясно, навлезе в наказателното поле на Камбуров и с диагонален удар в горния ляв ъгъл не остави шансове на вратаря.

В 38-та минута след центриране от ляво Даксон с глава върна топката в малкия пеналт, където защитник на Спартак игра с ръка. Съдията Петър Стоянов отсъди 11-метров наказателен удар, който бе пропилян от Владислав Златинов.

Две минути по-късно Димитър Илиев изскочи сам срещу вратаря на домакините, копна технично топката и принуди стражът да го фаулира. Арбитърът отново посочи бялата точка. Този път зад топката застана Даксон, който технично литна вратаря за 1:1.

След почивката отново Локомотив имаха първо възможност да отбележат гол. В 55-та минута Даксон отправи силен удар по посока вратата на Спартак, топката рекушира в защитник на домакините и вратарят със сетни усиля успя да е отклони от мрежата си. Притичалата обаче резерва Зоран Златковски нямаше никакви проблеми да реализира и изведе съотборниците в резултата.

Само две минути по-късно статуквото отново бе възстановено. Игнат Дишлиев фаулира в наказателното поле Ивайло Димитров и за Евгени Курдов не бе проблем да реализира третата дузпа в срещата за 2:2.

От тук на сетне на терена имаше само един отбор, този на "гладиаторите".

В 62-та минута след самостоятелен пробив Евгени Курдов изведе своите напред, плъзвайки топката покрай резервата под рамката на Локомотив Аршинков.

В 75-та минута Гюрсел Вели покачи на 4:2 след чудесен удар от границата на наказателното поле и неубедителна намеса на младия Аршинков.

10 минути преди края на срещата Георги Якимов довърши окончателно гостите. След грешка на защитникът Николай Дончев Якимов остана очи в очи с Аршинков и пусна топката под плонжа на вратаря.

След края на срещата новоназначеният треньор на "смърфовете" Иван Маринов бе видимо недоволен от срещата.




Виж коментарите (206)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).