ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Домакинов: Христолов няма да ме сломи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 04.09.2006Коментари (57)2601
©
След седемгодишна клубна вярност доскорошният капитан на Ботев (Пд) Николай Домакинов бе отстранен от отбора и глобен с 1000 лева от президента Димитър Христолов. Официалната версия за наказанието е отказът на защитника да поздрави съотборниците си след победата над Беласица (3:1). Националът не игра в този двубой поради висока температура. Истината обаче се оказва друга. Защитникът отказал да поднови договора си с Ботев, който изтича през юни 2007 г. Въпреки проблемите в отбраната на жълто-черните, които не останаха скрити дори при победата над Локо (Пд), Домакинов продължава да е в немилост.

- Господин Домакинов, коментарът ви за отношението на президента Димитър Христолов към вас?

- Сърцето ми винаги ще е свързано с Ботев (Пд) и ще съм съпричастен с този клуб. Никога обаче няма да забравя унижението и тормоза, на които съм подложен от страна на Димитър Христолов. Всичките негови деяния стават пред очите на колеги, общественост и фенове. Това е доста неприятно за мен.

- Президентът Христолов заплашвал ли ви е?

- Негови познати са заплашвали баща ми и са се опитвали да му внушат да преподпиша с Ботев. Ако не съм го бил сторил, се заканили да съсипят бъдещето ми. Продължи ли този тормоз още малко, ще убие всякакво желание да се завърна в Ботев (Пд). Самият президент стигна до там, че да подслушва телефона ми и да иска обяснение за всеки номер от разпечатката на разговорите ми.

- Какво ще предприемете?

- За момента нищо. Христолов ми е работодател и ще изпълнявам неговите нареждания. Явно той и отборът нямат нужда от мен. Ще тичам за здраве около стадиона, но футболът все пак не е лека атлетика.

- Това няма ли да повлияе зле на кариерата ви?

- Вярно е, че спортната форма на един играч е временна, но футболът не се учи за месец или година. Дори ако се наложи да не играя за по-дълго време, съм сигурен, че отново ще бъда на ниво.

- Христолов не опрости ли глобата ви след дербито с Локомотив?

- Опрости я само на думи. Заплатата не ми е върнал. Не стига, че доводите за глобата са абсурдни, но и не спира да ме унижава. Това обаче няма да ме сломи и ако не намери друг подход към мен, няма да преподпиша с Ботев.

- Не беше отдавна времето, когато бяхте в състава на Христо Стоичков.

- Наистина, г-н Стоичков ме оцени и съм му благодарен. Надявам се по-скоро да се върна в игра, да покажа качествени игри и отново да привлека вниманието му.

- Чувствате ли подкрепа от страна на привържениците на Ботев?

- Абсолютно! Отборът разполага с невероятни фенове и футболистите можем само да им се възхищаваме. Благодаря на всички жълто-черни привърженици за оказаната подкрепа. Те доказаха, че не се влияят от отделни личности. Искам да кажа и добри думи за всички момчета в тима. Те видяха в мое лице лидера и преди началото на сезона ме избраха за капитан. Приветствам и журналистите, които веднага след дербито с Локо (Пд) изказаха подкрепата си към мен. Показаха, че имат дълг към истината, а не към Христолов.

Интервюто е на "7 дни спорт".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Godrik
на 11.09.2006 г.
0
 
 
ХРИСТОЛОВ НА БЕСИЛОТО!
Aнонимен
на 07.09.2006 г.
0
 
 
6te smenia6n rakovodstvoto li be ne6tasnik ??? vijda se 4e si ni6to v otbora i bez teb moje! lo6oto 6te doide sled kato si ide vidolov.....! vsi4ki drugi sa edin dol drenki! absolutno posredstveni futbolist4eta!
Aнонимен
на 06.09.2006 г.
Aнонимен
на 06.09.2006 г.
Aнонимен
на 05.09.2006 г.
Aнонимен
на 05.09.2006 г.
Aнонимен
на 05.09.2006 г.
Aнонимен
на 05.09.2006 г.
Aнонимен
на 05.09.2006 г.
Aнонимен
на 05.09.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Ботев уреди документите на нов футболист
Спешен ремонт на "Колежа" преди мача с Левски
Станислав Генчев: Ботев е изключително добър отбор, ще бъде интересен мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: