БК Локомотив Пловдив реализира една от своите мечти

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:14 / 14.11.2023
2258
Баскетболен клуб Локомотив Пловдив официално стартира своята детско-юношеска школа, изпълнявайки една от основните си цели. Това е значима стъпка за нас, като по този начин предоставяме възможност на младите хора да се развиват и да се занимават с любимия си спорт, като същевременно поставяме солидна основа за нашия клуб, съобщиха от "черно-белия" клуб.

Тренировките се провеждат под ръководството на опитния треньор Костадин Тенев в СУ "Никола Вапцаров". Заниманията са всяка седмица - в понеделник от 17:00 часа и в петък от 16:30 часа. Те са подходящи за деца без опит от първи до седми клас, като отваряме вратите си за всички заинтересовани, независимо от техния пол. Целта ни е да съберем основна група, която от следващата година да започне да играе по състезания от държавния календар, уточниха още от БК Локомотив Пловдив.

Ето какво още информираха от клуба:

Всеки заинтересован е добре дошъл да се присъедини към нашето баскетболно семейство! За повече информация на телефон: 0887267818 - Костадин Тенев. Скоро ще предоставим информация и за тренировки на други локации !

И накрая, искаме да изкажем благодарности на World Wide Locos, които допринесоха за осъществяването на тази мечта!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).