Медиите победиха властта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:40 / 05.09.2006
891
Отборът на медиите победи след изпълнения на дузпи 5:4, отбора на властта. В редовното време мачът който се игра на помощното игрище на стадион Пловдив завърши наравно 1:1. Васко Ушев откри за тима на властта. Той стеля отдалече, топката излъга вратаря на медиите Любо Минчев и влезна за 1:0. Отборът на журналистие отвърна на удара само след няколко минути. Васко Василев вкара за 1:1 след много красив гол. Той се възползва отлично от едно центриране на Марин Бакалов и със странична ножица не остави никакви шансове на вратаря на властта. Така завърши и редовното време на мача при равенство 1:1.

При изпълнението на дузпите медиите бяха по концентрирани и спечелиха с 5:4. За отбора на медиите в игра се включиха Иво Валентинов, Тенчо Тенев, Марин Бакалов, Динчер Фейзов, Любо Минчев, Веско Вълчев, Петър Дафчев, Петър Гичев и Васко Василев, който бе и голмайстора на отбора в редовното време. За властта играха Александър Абрашев - кмет на Калояново, Атанас Узунов, Васко Ушев, Видин Апостолов, Коце Костадинов и други.

"Приятно за пубиката е това събитие", заяви кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков след края на срещата. "Хубаво е че победихме, макар и с дузпи. Хубави са тези събития", допълни още той. Градоначалникът бе селекционер на отбора на медиите. "Иниациативата на вестник "Стандарт" е интересна и в Пловдив предстои празника на Общината. Започнахме с една голяма дискусия по повод Международният панаир Пловдив, мач и след това концерт. Вечерта започва Есенния салон на изкуствата. Дал господ събития", каза още щастливия треньор на победителите. "И кметският пост и треньорския имат еднакви предизвикателства" допълни още Чомаков на въпрос на журналист на Plovdiv24.com.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).