Стоичков ще бори Словения с прекроен състав

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:41 / 06.09.2006
946
България излиза довечера от 20:00 ч. в поредна важна квалификация по пътя към Евро 2008. Този път на пътя на "лъвовете" застава преодолимия отбор на Словения. Очаква се националният селекционер да предприеме няколко промени в стартовата си единайсеторка. Две от тях са принудителни. Валери Божинов ще замени контузения Димитър Бербатов. Заедно героя от квалификацията с Румъния Мартин Петров, играчът на Ювентус ще трябва да са основна заплаха за словенската врата. Зад тях в офанзивен план ще им помага Зоран Янкович. Принудителна ще е и смяната на вратарскяи пост. Хематомът, който получи титуляра Георги Петков, ще принуди Стоичков да заложи на Димитър Иванков. Ще има рокади и в защитата на националния ни отбор. Незнайно защо Стоичков ще продължи да разчита на значително нестабилния Елин Топузаков за сметка на Александър Тунчев, който ще отстъпи мястото си на Росен Кирилов. Защитникът на Литекс ще има за цел да опази бившият си съотборник Миливое Новакович, който се явява най-опасното оръжие на съперника. Кирилов е доказан персонален боец и именно затова "Камата" ще заложи на него. По левия бек отново се очаква да оперира Лусио Вагнер, а от дясно Станислав Ангелов ще трябва да коригира пропуските на съотборника си в Левски Елин Топузаков.

В халфовата линия Стоичков също ще направи промени. Титуляр ще излезе Благой Георгиев, който ще замести неубедителния от първата среща Георги Пеев. Чавдар Янков пък се очаква да вързва играта на нашите, заемайки мястото на Кишишев.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).