Крушарски: В Локомотив показах как се прави! В началото всеки ме плюеше, а накрая ми целуваха ръката

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
16:38 / 16.11.2023
5676
Съсобственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе в отлично настроение по време на днешния шоу мач на "Лаута" между звездите от САЩ '94 и румънски депутати. Именно бизнесменът помогна финансово, за да се случи това събитие. Крушарски коментира актуалната тема около недоволството срещу Борислав Михайлов и за пореден път изрази готовност да се кандидатира за президент на БФС.

Ето какво каза шефът на Локомотив Пловдив на "Лаута":

Трябва първо да си оправим нашата кошарка. Всеки клуб трябва да оправи себе си, за да почне да произвежда. Боби Михайлов ли ще ми реши проблемите? Бербатов ли ще ми ги реши? Кой, ако не аз сам да си ги оправям. Казвам ви най-отговорно – ако Бербатов се кандидатира, ще се кандидатирам и аз. Този път мисля, че ще взема малко повече гласове от него. Футболистите са научени само да взимат пари. Вие сещате ли се за някой играч, който да е извадил пари за футбола? Няма такъв. Ние искаме да управляваме пари, а как ще го правим, като не сме изкарали 5 лева от нещо странично.

Ако трябва да се сърбя на Боби, аз трябва да се сърдя най-много. Защото той бутна моя приятел. Батето беше тръгнал по един път, при който намираше пари и управляваше по-различно. Той не се церемонеше с никой.

Ако след една година България няма отбор, който да се показва, аз да не съм Христо Крушарски! Това го показах и в Локомотив. Никой не ми вярваше, всеки ме плюеше и ме наричаха селянин, а какво стана накрая – почнаха да ми целуват ръката. Всичко става с ред и порядък.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).