Едно на мъка за Локо срещу Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (178)
19:40 / 09.09.2006
4137
Локомотив постигна трудна, но много важна домакинска победа срещу госта си Берое с 1:0. "Черно-белите" доминираха през цялата среща, но малшансът и няколко странни съдийски решения на международника Антон Генов им попречиха да стигнат до по-убедителна победа.

Срещата започна вихрено за Локомотив и още в 16-та минута след хубав пас на Халими с пета Карасимир Димитров нахлу в наказателното поле, пусна прострелна топка успоредно на голлинията, но вратаря Ставрев успя да е улови преди тя да стигне до Златинов.

Само три минути по-късно Даксон и Златинов пресираха защитата на Берое, бразилецът открадна топката и отправи неспасяем удар който обаче премина на сантиметри от левия стълба на вратата на гостите.

След още 3 минути отново Даксон и Златинов притесниха отбраната на "зелените. "Кариоката" пусна пас в коридор към нападателя, който стреля по диагонала, но топката премина на сантиметри в страни.

В 23-та минута се достигна и най-чистото положение в срещата. Халими подаде удобна топка към Златковски. Нападателя напредна, преодоля вратаря на Берои и от малък удар отправи удар, но защитник на гостите изчисти от голлинията.

Десет минути преди края на полувремето Златинов подаде на Даксон, който хитро пусна към Златковски пред голлинията, но македонецът бе в засада, маркирана от страничният рефер Никола Джугански.

В самия край на първата част, в 45-та минута при едно включване на Йошев от дясно топката попадна у Краси Димитров, който е центрира към Златковски, който оставен непокрит на точката за изпълнение на дузпа не успя да уцели добре с глава коженото кълбо и то излезе в аут.

Втората част започна с атаки към "заралии" още от първата минута. При едно статично положение пред вратата на гостите Даксон отново пусна хитър пас в коридор към Йошев, който опита прострелно центриране към Златинов, но защитник на гостите отново пресече паса.

С наближаване на последните минути играта на Локомотив ставаше все по-нервна, а натискът хаотичен. Новият треньор на "смърфовете" предприе няколко смени, за да освежи играта на своя отбор. Митко Илиев и и Радо Анев заеха местата на активните, но инертни Златковски и Златинов. Юношата на Локомотив успя да освежи доста нападението на своя отбор, но малшансът преследваше и него. Илиев успя да отправи няколко опасни удара, отразени с вещина от Ставрев.

В средата на второто полувреме се стигна и до най-скандалната ситуация в срещата. Ангел Йошев се откъсна по лявото крило и бе изритан грубо отзад от капитана на гостите. Генов констатира нарушението, но не даде никакъв картон на Колев, който вече имаше един а интервенцията му заслужаваше по всички параграфи нов. При тази ситуация цялото ръководство на Локомотив реагира изключително нервно. Бившият рефер номер едно у нас Атанас Узунов, който в момента изпълнява длъжността спортен директор в Локомотив реагира изключително остро на ситуацията и в яростта си нахлу долу на пистата да иска обяснение от реферите.

В 75-та минута Даксон изпълни брилянтно пряк-свободен удар, но вратарят на "зелените" с мъка изби в корнер.

Така се стигна до последната минута. Тогава след късо изпълнение на корнер топката попадна в Димитър Илиев, който отправи силен удар от близо, вратаря Ставрев отрази, но от близко Халими донесе трите точки на Локомотив.

За цялата среща възпитаниците на Илиан Илиев не отправиха нито един опасен удар към Колев.


Виж коментарите (178)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).