Наков: Антон Генов е корумпиран престъпник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (139)
19:47 / 09.09.2006
3564
След измъчената победа над Берое с 1:0 изпълнителният директор на Локомотив Емил Наков бе изключително недоволен от съдийството на Антон Генов като заяви "Антон Генов е корумпиран престъпник. Не може тази съдийска бригада да свири втора поредна домакинска среща на Локомотив", допълни Наков. Техническият директор на "чернобелите" Атанас Узунов също бе бесен на съдийството като каза "Политиката на Локомотив е да не коментираме съдийството, но за този мач Локомотив ще изпрати жалба до БФС за действията на Антон Генов. Аргументите са два за подаването на тази жалба: спестения червен картон на защитник на Берое за нарушение срещу Йошев в средата на второто полувреме и втората ситуация излезлият сам срещу вратаря нападател на "смърфовете" Даксон.

Старши трньорът на Берое Илиян Илиев заяви: "Можем само да съжаляваме за изпусната точка. На нашите играчи им липсва концентрация, а за качествата те си ги имат."


Виж коментарите (139)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).