Ботев сменя клубната политика! Още един млад българин в плановете на Керкез

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:35 / 22.11.2023
7221
Ботев (Пловдив) планира да си върне в отбора Никола Илиев, който в момента е футболист на ЦСКА 1948. 19-годишният техничар премина през август в тима, играещ домакинските си мачове в Бистрица.

"Канарчетата“ обаче искат да вземат Илиев под наем с опция да откупят правата му. Подобна е целта на Ботев и за Станислав Шопов от ЦСКА. Слави, също като Никола, е юноша на "жълто-черните“.

"Вървят преговори за двамата и се надяваме да ги видим при нас през януари, когато отваря трансферният прозорец“, лаконични бяха пред "Блиц" източници от управата на Ботев (Пловдив).

Оттам добавиха, че и други млади българи влизат в зимната селекция на треньора Душан Керкез.

Както е известно, през последните години се появи немалко напрежение между клубната управа и феновете заради налагането на чужденци в състава. Сега идеята е тази практика да бъде намалена драстично за сметка на наши момчета, пише още изданието.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).