Кметът с изненадващ подарък от Ботев, след това се срещна с Крушарски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
12:32 / 24.11.2023
10075
Кметът на Пловдив Костадин Димитров получи днес неочакван подарък, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Градоначалникът се сдоби с фланелка на Ботев, като тя е с номер 12 на гърба, където е изписано и името Димитров.

Любопитното е, че подаръкът бе показан от председателя на Общинския съвет Атанас Узунов, който бе в компанията на съсобственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и изпълнителния директор Павел Колев.

"Трябваше да напишат едно К с точка пред фамилията. А и не мога да разбера защо фланелката е с номер 12", пошегува се Атанас Узунов, когато разглеждаше жълто-черния екип, припомняйки, че предишният кмет на града имаше същата фамилия.

Христо Крушарски пък бе в отлично настроение и сподели, че визитата му при кмета е свързана с работата по изграждането на терените на базата на черно- белите в район "Тракия".

Преди да влязат на среща с Костадин Димитров, Христо Крушарски и Павел Колев се снимаха заедно с Атанас Узунов, легендата на Ботев Петър Зехтински и новия зам.- кмет по финанси Женя Петкова.

Гледайте в прикаченото видео как Атанас Узунов показа подаръка за кмета на града!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).