Хоркаш категоричен: Няма да преподпиша с Локо и съм готов да понеса последствията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:16 / 08.01.2024
7510
Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш категорично е отказал трансфер в Полша. Това разкри един от агентите на хърватския страж.

“Офертата не удовлетворява играча в спортно отношение. Клубът, който има интерес към Хоркаш, няма амбиции за Топ 4 в полското първенство, а това не отговаря на неговите амбиции", категоричен бе пред “Тема спорт" мениджърът.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, офертата към Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2023 година е от 12-ия във временното подреждане Видзев Лодз. Точно това е накарало вратарят да откаже този трансфер въпреки добрите финансови условия, които са му били предложени, както и сериозната трансферна сума, която трябваше да приберат на “Лаута".

При това положение той е решил да изпълни докрай договора си със смърфовете, който изтича през лятото и след това да напусне като свободен агент. Хоркаш обаче е категоричен, че няма да приеме предложението да удължи контракта си и е готов да понесе последствията от това, твърди още "Тема спорт". Имаше опция тази зима да се търси нов страж, но засега тя пропада.

Припомняме, че преди време собственикът на Локомотив Христо Крушарски се закани, че няма да бъде благосклонен към тези състезатели, които не желаят да се обвържат дългосрочно с клуба. “Който не преподпише - хваща гората или сяда на пейката", заяви тогава бизнесменът.

По този начин под угрозата да попаднат под ударите на собственика на клуба са освен Динко Хоркаш, още Евандро, Бабакар Дион и Мартин Паскалев. Четиримата са с контракти до лятото. Евандро е желан от клуб от Китай.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).