Джовани грее от щастие, но не заради трансфера! Локо прибира над милион за него

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
11:25 / 09.01.2024
6075
Бившият вече футболист на Локомотив Пловдив Джовани Бариани е на върха на щастието. Причината затова не е само осъщественият му трансфер в Китай, а сключването на брак със своята дългогодишна приятелка, провери Plovdiv24.bg.

Атакуващият халф се обвърза официално с любимата си, като сватбата се състоя в Бразилия, където той все още изчаква виза за Китай.

"Най-щастливият ден в живота ни", написа Джовани към снимките от сватбата, които публикува в личния си профил в Инстаграм.

В същото време Джовани продължава да тренира на температури от 30 градуса в родината си. Той публикува любопитни кадри от физически упражнения съвместно с друг бразилски футболист - Леонардо Перейра.

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, Джовани бе продаден на китайския втородивизионен клуб Гуанси Пингуо Халиао.

Най-популярният специализиран сайт за футболна статистика - transfermarkt, разкри каква е сумата по сделката между Локомотив и Гуанси. Според изданието "черно-белите" са се разделили със своята звезда срещу 600 000 евро (близо 1,2 млн. лева).

Гледайте в прикаченото видео как тренира Джовани, докато чака китайска виза!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).