Спортист №1 на Пловдив за 2023 година се впечатли от Природонаучния музей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:00 / 10.01.2024
2627
Шампионката на България по класически шахмат и Спортист №1 на Пловдив за 2023 година Виктория Радева остана впечатлена от богатата и разнообразна експозиция на Регионален природонаучен музей Пловдив.

Директорът на музея Огнян Тодоров посрещна Европейската шампионка по шахмат за жени Виктория Радева. Той поздрави пловдивчанката за големия успех, който завоюва заедно с женския национален отбор, триумфирал в град Будва (Черна гора) през ноември.

Вики посети музея заедно със семейството си, като остана възхитена от музейните колекции. Силно впечатление й направи зала “Тропик".

В зала “ Планетариум" семейството успя да се наслади на космическото шоу “От Земята към Вселената", а в зала “Аквариум" видяха едни от най-отровните и красиви видове риби в света.

Шахматната кралица изрази силното си впечатление и сподели, че това е най- добрият музей в България.

След музейната обиколка Виктория Радева показа и шахматни умения, като разказа доста интересни факти за играта. Шампионката обеща, че отново ще посети РПНМ- Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).