ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какалов и Манчев потвърдиха, ще играят в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:49 / 11.10.2010Коментари (42)6846
© Plovdiv24.bg
Георги Какалов и Николай Манчев потвърдиха, че са готови да играят в Ботев Пловдив и вече са постигнали договорка с ръководството на тима. Двамата вече са провели няколко тренировки с отбора. Те все още чакат различни документи, за да бъде напълно готово всичко около участието им в официален мач с екипа на Ботев, но изявиха желание това да стане възможно най-бързо, дори още тази неделя срещу Марица.

Двамата гостуваха днес на предаването VIP Sport на Plovdiv24.bg. В тазседмичното издание можете да чуете какво казаха двамата относно бъдещето си в тима, какво обещават на феновете и каква е причината да се върнат обратно в Пловдив.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Дано и двамата нямат контузии заради дългото отсъствие от игра, както се обикновено се случва. И дано най-вече и двамата покажат онази игра от началото на 2008-ма когато стигнахме до полуфинала с Литекс. В Неделя се видя, че имаме нужда от опитни и талантливи футболисти.
+7
 
 
Нека да ги оставим на спокойствие, за да ни отговорят с играта си!
+4
 
 
Ако го нямаше Бакалов,Ботев нямаше да съществува,още ли има хора,които не са разбрали?!
+1
 
 
смятам че резултата ще е повече положителен отколкото отрицателен след като дойдат смятам също че Бакалов не трябва да ние треньор (сега очаквам огромен брой минуси затова че не съм на мнението на останалите канари сигурно ще ми препоръчат да стана буфер някой хора но това няма да стане НИКОГА просто смятам че този човек беше страхотен футболист но като треньор не е добър не може да нареди по най-правилния начин момчетата и да им даде най-правилната стратегия ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ И НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ С НЕГО) та все пак тези футболисти смятам че ще ни дадат нужното спокойствие дано и младите да вземат пример от тях с една дума според мен ще бъдат от полза само се надявам чепатият характер на Какалов да не се прояви защото това няма да ни доведе нищо добро
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Поздравления,новината е хубава наистина,но дали Какалов ви е нужен? Относно Манчев съм 100% за,но за Какалов не.Това момче може да направи някоя беля и да ви вземат точки,не мислите ли?
+12
 
 
Искам да попитам всички завистливи и злобни буфери защо никой от тях не се е изказал да коментира статията - Ботев удари Локо с 4 на 0 при децата.
+3
 
 
Надявам се да донесат така нужните сигурност рутина и успокоение в играта играта на отбора Успех и САМО БОТЕВ ТОЙ НЕ УМИРА
+6
 
 
Дано Стефан Учиков малко се пооправи че след оня ден с мача с Арда.....НЯмам думи за това момче! Заради него стана оня фал в края на мача дето за малко не ни вкараха гол!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Арда тренира на стадион "Юнак" преди мача с Ботев
Ще се случи ли? Отново свързаха халф на ЦСКА-София със завръщане в Ботев
Душан Керкез: Локо са близо до нас! Обичам да играя срещу Томаш, Ботев е уникален клуб
Италианци направиха исторически екип на Ботев, идеята се родила през пролетта
Фенове на Ботев подкрепиха ПСВ в Торино
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: