ЦСКА-София с интерес към Керкез, Ботев му дава нов договор

Автор: Тодор Благов
Коментари (3)
09:37 / 06.02.2024
3431
Истинска сага се разиграва около бъдещето на треньора на Ботев (Пловдив) Душан Керкез. Един от спортните ежедневници е сложил заглавна новина, че ЦСКА-София разпитва за "жълто-черния" наставник.

Със сигурност тази новина стопля множество привърженици на "червените", които меко казано недолюбват настоящия треньор на столичани Нестор Ел Маестро.

Към момента фактите сочат, че Душан Керкез най-вероятно ще остане при "жълто-черните". Договорът на наставника с пловдивчани изтича в края на настоящата кампания.

По време на лагера в Турция, собственикът на "канарчетата" Антон Зингаревич ясно заяви, че ботевистите вече водят преговори с Керкез за удължаване на контракта.

Работата на специалиста до момента е повече от добра и той се радва на одобрението от страна на "жълто-черните" привърженици.

Преди време по линията Пловдив - София пое Бруно Акрапович, който имаше сериозни успехи с Локомотив. Времето му на стадион "Българска армия" обаче бе много кратко.

Дали Душан Керкез ще предприеме този риск ще покажат следващите месеци, но на този етап бъдещето му е свързано с "жълто-черния" клуб.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).