Комисия провери базата в "Коматево"! Обясниха какво се случва със стадион "Христо Ботев"

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
12:40 / 12.02.2024
4002
Областна междуведомствена комисия, начело с областния управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев, извърши проверка на клубната база на Ботев (Пловдив), предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Служители от областна администрация, както и Иван Запрянов - началник на отдел "Спорт и младежки дейности" в община Пловдив, обходиха спортната част от “Футболен комплекс Никола Щерев – Старика".

Преди началото на инспекцията областният управител попита какво се е случило с електричеството на стадион “Христо Ботев". Отговорът беше, че е изгорял кабел и ще са необходими 3-4 дни за ремонтиране, след което ще се пристъпи към посещение на стадиона на “Източен" 10.

От страна на ПФК Ботев Пловдив представители бяха Надежда Ничева, Анна Теллиева и Динко Георгиев. Впечатление направи отсъствието на изпълнителния директор Алексей Киричек или на някой от другите ръководители на клуба.

Областната междуведомствена комисия провери трибуните, терените на съоръжението, както и съблекалните на комплекса.

Любопитното е, че докато течеше проверката от комисията, на един от терените тренировката си провеждаше мъжкия отбор на “жълто-черните". Само след няколко дни "канарчетата" се изправят срещу Крумовград в мач от пролетния дял на шампионата.

В резултат на извършената проверка за изпълнение на изискванията по обезпечаване на сигурността и пригодността на спортните съоръжения ще бъде изготвен протокол от Областната комисия, който ще бъде изпратен като основен документ за получаване на лиценз на спортния обект от БФС.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).