ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев: Слуховете за треньори намалиха настроението у футболистите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:25 / 28.10.2010Коментари (3)1983
© Plovdiv24.bg
"Настроението и самата обстановка около треньорския пост в последно време не се отрази много на футболистите. Имаше някакви колебания, видях че в мача с Берое нямаше това настроение, което го имаше в предните домакински мачове. На мен не ми беше леко, мен от началото когато дойдох в тук единственото ми желаение е да работя професионално и смятам, че това което се изисква от мен се изпълнява. Аз съм поел ангажимент към президента на клуба и най-вече към господин Бонев. Стремя се просто това да не се отразява на футболистите, действително това е неприятно и се надявам да не се шуми много по тези въпроси, за да има спокойствие", това заяви старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Винаги в Локомотив състава го реди старши-треньорът. В момента аз изпълнявам тази длъжност и отговорността за това е моя. Аз съм вече 4 месеца тук и не вярвам някой да е влиял на Христо Бонев за определянето на състава. Програмата "максимум" за нас е да спечелим всички срещи до края. Дали това ще стане, не знам, но
ние ще се опитаме и ще направим всичко възможно за това", каза още Матушев.

"За първи път изпадам в такава ситуация. Бил съм треньор и в чужбина и тук в Нефтохимик, но действително за пръв път работя в такава сложна ситуация. Ние съумяваме да се справим и да не се отразява на отбора, феновете също много ни помогнаха в това отношение и им благодаря", добави треньорът.

"Няма групички в отбора, има колектив. За това на среща с феновете преди няколко дни Бонев извика хора от различните националности, да покаже, че всички се разбират. Нормално е да има дразги - това са 25 човека с различни характери, някои идват преди първенството, някои в хода на първенството и е малко трудно колектива да стане толкова бързо. Ние все пак се опитваме и такова разделение, каквото се пише в пресата няма", разказа специалистът. Той добави още, че за селекция ще се мисли като приключи есенния полусезон. Матушев разкри още, че Петър Пашев остава в Локомотив и единствената рокада в треньорския щаб е на треньора на вратарите, след като Васил Камбуров бе освободен.
Още по темата: общо новини по темата: 24
17.12.2010
29.10.2010
28.10.2010
27.10.2010
25.10.2010
24.10.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
МАТУШЕВ -ВЪН! ТИ НЕ СТАВАШ ЗА СТАРШИ ТРЕНЬОР НА ВЕЛИК КЛУБ КАТО "ЛОКОМОТИВ-ПЛОВДИВ"! НЕ ОПРАВДАВАЙ СОБСТВЕНАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ДРУГИТЕ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е КОКО ДА НАЗНАЧИ ИСТИНСКИ ТРЕНЬОР!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неуспешен дебют за двамата нови в Локо, които още чакат работни визи
Локо играе днес на "Лаута"
Прекрасно! Играчите и треньорите на Локомотив събраха средства за малкия Денис
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Открита за фенове, но закрита за журналисти - Локо организира контрола с Берое
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: