Матушев: Слуховете за треньори намалиха настроението у футболистите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:25 / 28.10.2010
1988
"Настроението и самата обстановка около треньорския пост в последно време не се отрази много на футболистите. Имаше някакви колебания, видях че в мача с Берое нямаше това настроение, което го имаше в предните домакински мачове. На мен не ми беше леко, мен от началото когато дойдох в тук единственото ми желаение е да работя професионално и смятам, че това което се изисква от мен се изпълнява. Аз съм поел ангажимент към президента на клуба и най-вече към господин Бонев. Стремя се просто това да не се отразява на футболистите, действително това е неприятно и се надявам да не се шуми много по тези въпроси, за да има спокойствие", това заяви старши-треньорът на "смърфовете" Неделчо Матушев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Винаги в Локомотив състава го реди старши-треньорът. В момента аз изпълнявам тази длъжност и отговорността за това е моя. Аз съм вече 4 месеца тук и не вярвам някой да е влиял на Христо Бонев за определянето на състава. Програмата "максимум" за нас е да спечелим всички срещи до края. Дали това ще стане, не знам, но ние ще се опитаме и ще направим всичко възможно за това", каза още Матушев.

"За първи път изпадам в такава ситуация. Бил съм треньор и в чужбина и тук в Нефтохимик, но действително за пръв път работя в такава сложна ситуация. Ние съумяваме да се справим и да не се отразява на отбора, феновете също много ни помогнаха в това отношение и им благодаря", добави треньорът.

"Няма групички в отбора, има колектив. За това на среща с феновете преди няколко дни Бонев извика хора от различните националности, да покаже, че всички се разбират. Нормално е да има дразги - това са 25 човека с различни характери, някои идват преди първенството, някои в хода на първенството и е малко трудно колектива да стане толкова бързо. Ние все пак се опитваме и такова разделение, каквото се пише в пресата няма", разказа специалистът. Той добави още, че за селекция ще се мисли като приключи есенния полусезон. Матушев разкри още, че Петър Пашев остава в Локомотив и единствената рокада в треньорския щаб е на треньора на вратарите, след като Васил Камбуров бе освободен.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).