ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (12)
Академик спечели дербито с Hattrick
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 02.11.2010Коментари (2)1125
© Plovdiv24.bg
Приключи и втората част на осмия кръг в аматьорската футболна лига на Пловдив - ППАФЛ. В срещите от група 1, в неделния ден се изигра второто дерби за кръга между "Академик" и "Hattrick". Домакините постигнаха победа с 3:1, като по този начин изпревариха своя съперник в челото на класирането. "Академик" са втори с 18 спечелени точки, а "Hattrick" са трети с 15. В другата среща от групата "Кибиците" и "Без претенции" се надлъгваха 50 минути, за да се стигне до крайното 0:1 в ползва за отбора гост. Герой за своя отбор бе Атанас Атанасов(Без претенции), отбелязал победния гол в 9 минута.

Четири срещи от група 2 предложи програмата за деня. В дербито за деня в тази група, бе между отборите на "Оле ле" и "Hamptons", спечелено от лидера "Оле ле" с резултат 2:1. Това бе осма поредна победа за тях, която им гарантира първото място за момента с 24 спечелени точки. "Hamptons" се свлякоха до третото място със 17 точки, изпреварени от "Клокотница", които спечелиха домакинския си мач срещу "Мас Гранде" с резултат 5:1. По този начин домакините вече имат 19 точки. "Trapezica" загуби домакинството си срещу "Зеленият Балет" с класическото 0:3, а четвъртия в класирането "Милан Коматево" разгроми като гост "Apocalypto" с 2:12.

Три срещи се изиграха и в трета група. Безспорното дерби тук бе между "San Paolo" и "Южен Полъх", спечелено от гостите драматично с 1:2, с гол на един от лидерите в голмайсторската листа Господин Сталинчев (Южен Полъх) две минути преди последния съдийски сигнал. Така домакините изостанаха на трето място, на три точки след лидерите "Южен Полъх" и "Викинг", които са на върха с 21 точки. Точно "Викинг" не срещна никакви трудности при гостуването си на "Plovdiv24", побеждавайки с 0:10. Поредната драматична загуба в последните минути допуснаха играчите на "Police United". Този път от подаръка на съдбата се възползваха от "Old Boys", побеждавайки като гости с гол в последната 50 минута, дело на Георги Манафов.

В група 4 "Лудата Банда" победи "Brothers Squad" с класическото 3:0, като по този начин домакините се изкачиха до третото място, с равен брой точки 16 с втория "Торнадо". В другата среща за дена "Joga Bonito" се измъкна за малко от колебливото си представян тази година, постигайки трудна победа над "Karshiaka Galaxy Beers" с 4:2. По този начин домакините изпревариха своя съперник в класирането и са вече 6-ти с 10 точки, а гостите останаха осми с 9 спечелени точки.

Голмайсторската листа си има нов лидер и това е Атанас Шопов (Милан Коматево) с 25 попадения. Негови подгласници са Господин Сталинчев (Южен полъх) и Мирослав Насков (Hamptons). Тази и друга интересна статистика може да откриете на сайта на лигата: www.ppafl-bg.com

Утре ще се изиграе една отложена среща от седмия кръг в група едно между отборите на "Без претенции" и "Tempo Sport", която ще се проведе обичайно на игрищата на СК Оптимум от 22ч.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
12-годишна вкара гол във футболното дерби на Пловдив при жените
Община Пловдив организира "Училищни игри на волята"
Ултиматум в Спартак: Заплашвате ли треньора, спирам финансирането!
Марица се представи отлично в мемориален турнир в Белград
ПФК Марица поздрави Владимир Темелков, благодари му за изпълнения ангажимент
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: