Академик спечели дербито с Hattrick

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:29 / 02.11.2010
1126
Приключи и втората част на осмия кръг в аматьорската футболна лига на Пловдив - ППАФЛ. В срещите от група 1, в неделния ден се изигра второто дерби за кръга между "Академик" и "Hattrick". Домакините постигнаха победа с 3:1, като по този начин изпревариха своя съперник в челото на класирането. "Академик" са втори с 18 спечелени точки, а "Hattrick" са трети с 15. В другата среща от групата "Кибиците" и "Без претенции" се надлъгваха 50 минути, за да се стигне до крайното 0:1 в ползва за отбора гост. Герой за своя отбор бе Атанас Атанасов(Без претенции), отбелязал победния гол в 9 минута.

Четири срещи от група 2 предложи програмата за деня. В дербито за деня в тази група, бе между отборите на "Оле ле" и "Hamptons", спечелено от лидера "Оле ле" с резултат 2:1. Това бе осма поредна победа за тях, която им гарантира първото място за момента с 24 спечелени точки. "Hamptons" се свлякоха до третото място със 17 точки, изпреварени от "Клокотница", които спечелиха домакинския си мач срещу "Мас Гранде" с резултат 5:1. По този начин домакините вече имат 19 точки. "Trapezica" загуби домакинството си срещу "Зеленият Балет" с класическото 0:3, а четвъртия в класирането "Милан Коматево" разгроми като гост "Apocalypto" с 2:12.

Три срещи се изиграха и в трета група. Безспорното дерби тук бе между "San Paolo" и "Южен Полъх", спечелено от гостите драматично с 1:2, с гол на един от лидерите в голмайсторската листа Господин Сталинчев (Южен Полъх) две минути преди последния съдийски сигнал. Така домакините изостанаха на трето място, на три точки след лидерите "Южен Полъх" и "Викинг", които са на върха с 21 точки. Точно "Викинг" не срещна никакви трудности при гостуването си на "Plovdiv24", побеждавайки с 0:10. Поредната драматична загуба в последните минути допуснаха играчите на "Police United". Този път от подаръка на съдбата се възползваха от "Old Boys", побеждавайки като гости с гол в последната 50 минута, дело на Георги Манафов.

В група 4 "Лудата Банда" победи "Brothers Squad" с класическото 3:0, като по този начин домакините се изкачиха до третото място, с равен брой точки 16 с втория "Торнадо". В другата среща за дена "Joga Bonito" се измъкна за малко от колебливото си представян тази година, постигайки трудна победа над "Karshiaka Galaxy Beers" с 4:2. По този начин домакините изпревариха своя съперник в класирането и са вече 6-ти с 10 точки, а гостите останаха осми с 9 спечелени точки.

Голмайсторската листа си има нов лидер и това е Атанас Шопов (Милан Коматево) с 25 попадения. Негови подгласници са Господин Сталинчев (Южен полъх) и Мирослав Насков (Hamptons). Тази и друга интересна статистика може да откриете на сайта на лигата: www.ppafl-bg.com

Утре ще се изиграе една отложена среща от седмия кръг в група едно между отборите на "Без претенции" и "Tempo Sport", която ще се проведе обичайно на игрищата на СК Оптимум от 22ч.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).