"Tempo Sport" взе трите точки срещу "Без претенции" в Аматьорската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:05 / 03.11.2010
1193
На гърба на "българското" дерби в шампионската лига Бурса - Манчестър Юнайтед, се изигра отложената среща от група едно между отборите на "Без претенции" и "Tempo Sport". Съперниците предложиха интересен и открит футбол, като домакините предимно се браниха, а гостите налагаха постепенно своята игра. Стигна се до 6 минута, в която Димитър Бамбалов (Tempo Sport) успя да завърши една от атаките на своя отбор и по този начин откри резултата в срещата. "Без претенции" се опита да се върне в мача, но вместо това гостите отбелязаха втори гол. Негов автор отново бе Димитър Бамбалов в 18 минута. До края на полувремето, само добрите изяви на вратаря Георги Паскалчев (Без претенции) остави резултата непроменен.

Втората част започна, както приключи първата. Повечето положения бяха пред вратата на домакините, но кога с помощта на гредите, кога добрите вратарски намеси придържаха статуквото на резултата. И когато всички чакаха нов гол в актива на гостите, добре организирана контраатака на "Без претенции" в 38 минута, завърши с гол на Васил Лалушев. Това внесе сериозен смут в редиците на "Tempo Sport". Последваха силни минути за домакините, които пропуснаха няколко сто процентови положения. Все пак Димитър Бамбалов уби интригата в срещата, след като в 44 минута вкара своя трети гол в срещата, като по този начин успокои играта на своя "Tempo Sport". В този момент домакините се пречупиха и свалиха гарда. До края на мача единствено вратаря Георги Паскалчев попречи резултата да стане разгромен за "Без претенции", като допусна нов гол едва в последната 50-та минута, дело на Тенчо Василев (Tempo Sport).

Със извоюваните три точки, отбора на "Tempo Sport" изпревари "Hattrick" в класирането и вече са трети с 16 точки. За "Без претенции" остана петото място с 12 точки, но само на три точки от четвъртия, което оставя реални шансовете за преборване за квота в плейофите. Голмайстора на гостите Димитър Бамбалов е вече пети в голмайсторската листа с 14 попадения. За повече информация посетете: www.ppafl-bg.com.

За четвъртък е предвидено изиграването на отложената среща от група 1 между "Айляците" и "Karshiaka Stars". Мачът е от 21ч на СК Оптимум.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 27


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).