Христо Бонев: Приятелството между футболистите на Локо ме просълзи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
13:23 / 04.11.2010
6655
"Приятелството и разбирателството, което показаха футболистите на Локомотив след срещата с Левски ме просълзиха. За мен не беше толкова важна победата и трите точки - те ме радват, но най-важно беше това, което футболистите показаха в съблекалнята. Всички играчи заедно пяха, радваха се на победата и нямаше никакво разделение", това заяви емоционално мениджърът на Локо Пловдив Христо Бонев на пресконференцията преди срещата с Академик София, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Това говори за изграждането на един колектив, който малко отбори в България го имат. Ако се върнете назад ще си спомните, че в началото имаше едно разделение между българи и чужденци, между играещи и неиграещи. Аз, Неделчо Матушев и Константин Динев заедно работихме за подобряването на този колектив, да изградим едно семейство, което помага вече за пълната изява на всеки футболист поотделно и на колектива като цяло. Това което аз видях в съблекалнята ме просълзи, тъй като от много години такава любов, приятелство и такава задушевна обстановка не бях виждал. Това говори, че резултатите тепърва предстоят", добави още Христо Бонев.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).