Марица разгроми без проблеми Левски на старта на волейпървенството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
20:01 / 05.11.2010
2031
Марица Пловдив разгроми без проблеми Левски Волей на старта на първенството по волейбол при жените, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Момичетата на Иван Петков надиграха съперника с 3:0(22, 16, 16) и показаха, че тази година със сигурност ще се борят поне за изравняване на постижението от миналата година - вицешампионската титла.

Маричанки напълно владееха мача, като единствено се поотпуснаха в края на първия гейм, но не позволиха да го изпуснат и спечелиха на 22. Във втория след серия сервизи на Диана Малинова, момичетата натрупаха солидна преднина от десетина точки още в самия старт на гейма и я запазиха до края, затваряйки го на 16. В третия отново Марица бе далеч по-силния тим и заслужено спечели отново на 16.

Малката зала "Лаута" за пореден път се оказа малка за желаещите да наблюдават срещата. За старта на първенството от ръководството на тима се бяха погрижили всичко да бъде един празник - с балони, знаменца и други артикули.

Марица започна в състав: Ани Радичева(капитан), Цветелина Николова, Марина Ковачева, Борислава Янкова, Мария Димитрова, Диана Малинова и Ивелина Монова(либеро). В игра за маричанки се появиха още Мира Тодорова, 15-годишната Теодора Симеонова, както и новите попълнения Никол Николова и Бояна Андреева.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 27
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).