Иван Петков: Допуснахме леко подценяване на Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:49 / 07.11.2010
701
"Допуснахме леко подценавяне на тима на Левски Волей, както и аз самият го очаквах", призна след комфортната победа с 3:0 над "сините" старши треньорът на "Марица" Иван Петков. - "Нашият отбор е доста по-опитен от отбора на Левски Волей и затова се получи това подценяване, което по принцип не бива да допускаме в другите мачове. Всички ме питат едно и също - дали и тази година ще играем финал срещу ЦСКА и дали армейките са ни и в това първенство най-големият противник. Мисля, че да. Ние и ЦСКА определено сме фоваритите в този шампионат, но нека не избързваме и да ге говорим предварително, защото и другите отбори се прпавят свнои сметки, а и предстоят още много мачове.
Срещу "Левски" очаквах по-трудна победа. Като за първи мач обаче съм доволен от играта и най-вече от резултата в тази среща. Обстановката в залата бе много добра, имаше атмосфера. Радвам се, че зарадвахме с убедителна победа нашите фенове и клубното ръководство.

Играхме малко по-сковано в отделни моменти, но това е съвсем нормално като за първи мач от първенството. Очаквах обаче да грешим по-малко, но всичко е въпрос на работа - ще ги отработим тези ситуации.

Пуснах в игра няколко дебютанти- 15-годишната разпределителка Теодора Симеонова от девичаския ни тим, която играе едва от 2 месеца на този пост, както и двете нови момичета от Варна - Бояна Андреева и Никол Николова, както и на Мира Тодорова-Пастата. Не мога да правя оценки на техните изяви, защото те играха малко. На тях тепърва ще им давам повече шансове за изява", каза още Петков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).