В ОУ "Захари Стоянов" вече се радват на чисто ново игрище за тенис и волейбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:24 / 21.03.2024
1819
Кметът на район "Южен“ Атанас Кунчев, заедно с Цветанка Нешева - зам.-директор на ОУ "Захари Стоянов" в "Коматево", прерязаха лентата на новоизградената спортна площадка в двора на училището. Възпитаниците на ОУ "Захари Стоянов“ вече ще се радват на чисто ново игрище за тенис и волейбол.

"Благодаря на г-жа Цветанка Нешева заместник-директор на училището, за топлото посрещане и чудесната програма, с която ни изненадаха децата. Пожелаваме на учениците да ползват новото игрище със здраве и успешно  да развиват своите спортни таланти“, заяви Атанас Кунчев.

След официалната част дойде ред и на забавната и всички заедно изпробваха новото игрище, като изиграха малък турнир по волейбол.

"Слънчев ден с хубави емоции! Ще се стремим да има все повече новоизградени  спортни съоръжения в район "Южен", защото спортът е здраве и нашите деца го заслужават", допълни още кметът на района.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).