ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (12)
"Торнадо" и "Карамба" определиха есенния лидер в група четири
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:49 / 09.11.2010Коментари (1)1166
© Plovdiv24.bg
В отложена среща от последния девети кръг в група четири на Първа Пловдивска Аматьорска Футболна Лига, играна късно снощи, отборите на "Торнадо" и "Карамба" се срещнаха в директен мач за определяне на есенния шампион в групата. Двата отбора бяха крайно мобилизирани за победа в тази среща, ето защо влезнаха в здрава битка за спечелването и. Гостите успяха да реализират първи попадение. Още в петата минута Атанас Даийски (Карамба) даде преднина за своя отбор. Тази крехка преднина се задържа до края на полувремето, въпреки усилията на футболистите на двата отбора.

През втората част играта стана по-динамична. Зрителите, дошли да наблюдават мача станаха свидетели на нови 4 попадения. Не бяха изминали три минути от началото на полувремето, когато Любослав Кискинов успя да отбележи втори гол за "Карамба". Това попадение смути домакините, които допуснаха ново попадение в 31 минута, като отново се разписа Атанас Даийски (Карамба). Преднината от три гола успокои гостите, които допуснаха доста бързо "Торнадо" да им върне едно попадение чрез Евгени Палейков в33 минута. Оттук до края на срещата "Карамба" предпочете да пази резултата, а напред каквото стане. Опитите на "Торнадо" да реализират нов гол се увенчаха с успех едва в 45 мин на срещата, голмайстор - Ненчо Узунов. Оттук до края на срещата домакините натиснаха своя съперник, но до нов гол така и не се стигна. По този начин "Карамба" спечели срещата с 2:3 и ще зимува като лидер на група 4. За "Торнадо" остава надеждата, че преднината на съперника им е само четири точки, а предстои цял полусезон на пролет, през който тя да бъде заличена.

Пълна статистика и класирането в групата ще откриете на сайта на ППАФЛ: www.ppafl-bg.com

В четвъртък, 11 ноември 2010г. ще се изиграят две отложени срещи. От 21 часа на СЦ Оптимум един срещу друг ще се изправят "Криско" и "Victory" в последен мач от група 3. Веднага след тях, от 22ч. съперници ще бъдат "Brothers Squad" и "Интермикс" в мач от група 4.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не съм много съгласен с това,че сме пазили резултата при 3 на 1 ударихме 2 греди и още 2,3 100% положения за гол.но все пак е важен успеха.АЙ КАРАМБААААА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
12-годишна вкара гол във футболното дерби на Пловдив при жените
Община Пловдив организира "Училищни игри на волята"
Ултиматум в Спартак: Заплашвате ли треньора, спирам финансирането!
Марица се представи отлично в мемориален турнир в Белград
ПФК Марица поздрави Владимир Темелков, благодари му за изпълнения ангажимент
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: