ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (12)
Връщат в "Цар Симеон" юношески национал, освободен преди 4 месеца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 09.11.2010Коментари (0)343
© Plovdiv24.bg
След 4 месеца солено наказание, главният треньор на "Цар Симеон 1898" Петър Павлов реши да върне в отбора освободения млад колоездач Цветелин Кюркчиев. В началото на юли Цецо бе отстранен от отбора заради непрофесионално отношение към тренировъчния процес и неспазване на треньорските указания.

Въпреки, че тогава бе повикан в националния юношески отбор на България, Кюркчиев бе наказан с отстраняване по лично решение на Павлов. Сега обаче наставникът на пловдивския велотим решил да даде последен шанс на своя състезател.

Кюркчиев бе вторият колоездач на "Цар Симеон 1898", освободен от тима за непрофесионално отношение към тренировъчния процес. Преди половин година същата събда имаше и Пано Уйлямс Гоги, който също бе отстранен от отбора по същите причини, но няма да бъде връщан отбора.

Още в началото на подготвителния период главният треньор Петър Павлов бе поставил ултиматум пред Кюркчиев да проявява повече сериозност в тренировките и да не отсъства безпричинно. 19-годишният бегач, който караше тогава при юношите старша възраст, обаче не взе от дума.

"Надявам се Цецо вече да е осъзнал добре как сам си вреди на бъдещето с несериозното си отношение. Той е младо момче, всеки може да сгреши. Затова реших да му дам нов шанс, защото е талантлив. Има си обаче правила при нас и те трябва да се спазват от всички състезатели, без значение дали са национали или не, какъвто е случая с Цецо. Той трябва да се научи на дисциплина, обеща да се поправи и да се промени", коментира изпълнителният директор на "Цар Симеон 1898" Йордан Зашев.

Роденият на 12 февруари 1992 година Кюркчиев се смяташе за един от големите таланти на пловдивското колоездене. През това лято той стигна до националния юношески отбор на България и бе в сметките на селекционерите за европейското първенство по колоездене на шосе в турския град Анкара от 15 до 19 юли. Там Цецо със сигурност щеше да дебютира на голям колоездачен форум с националното трико, но бе наказан.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
12-годишна вкара гол във футболното дерби на Пловдив при жените
Община Пловдив организира "Училищни игри на волята"
Ултиматум в Спартак: Заплашвате ли треньора, спирам финансирането!
Марица се представи отлично в мемориален турнир в Белград
ПФК Марица поздрави Владимир Темелков, благодари му за изпълнения ангажимент
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: