"Марица" с първа победа при девойките, бие 3:0 в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:31 / 09.11.2010
557
Девическият отбор на Марица (Пловдив) постигна първа победа в шампионата. Момичетата на треньора Иван Радичев разбиха с 3:0 като гостенки Хебър в Пазарджик в мач от волейболното първенство при старшата възраст.

Първия гейм младите маричанки спечелиха с 25:22, а във втория показаха отново характер и го взеха, макар и по-трудно, с 30:28. В третата част жълто-сините от Кършияка пак нямаха особени проблеми и спечелиха с 25:16, с което грабнаха победата в тази среща.

Мачът бе първи за маричанки от шампионата, защото в първия кръг те почиваха, а във втория дербито срещу Казанлък волей в спортната зала на "Лаута" в Пловдив, бе отложено, заради грипно заболяване на състезателки от двата отбора.

Маричанки започнаха двубоя срещу Хебър в Пазарджик в следния състав: Силвия Андреева, Теодора Симеонова, Никол Николова, Милена Димова, Дани Найденова, Мира Тодорова, Велина Кансъзова-либеро. По-късно в игра влезе и Ани Христова.

"Като за първи мач съм доволен съм от победата и резултата в тази среща, но не съм доволен от играта. Има много неща, върху които трябва да поработим", бе краткият коментар на треньора Иван Радичев.

Следващият мач на младите маричанки е идващата неделя срещу тима на Арда (Кърджали). Срещата е от 14 часа в спортна зала "Лаута".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 27
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).