Локо и Ботев направиха скучно 0:0 при юношите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:20 / 10.11.2010
1937
Локомотив и Ботев не успяха да се победят и изиграха скучен мач без голове на помощния терен на Лаута. Мачът на родените през 1995-та година отбори бе отложен още първия кръг, заради участието на двата отбора на турнир в "Албена".

Първото полувреме бе малко по-интересно, но старши-треньорът на мъжкия отбор Неделчо Матушев така и не успя да види чисти стопроцентови положения пред някоя от двете врати. В 22-ата минута Васил Петров в жълто-черен екип изненадващо отправи параболичен удар от над 30 метра, който кацаше зад гърба на вратаря Георги Гешев. Стражът се протегна и с мъка спаси както коварната топка, така и предотврати головата добавка на противников играч миг по-късно. Боян Цайкин от селекцията на Стойчо Драмов можеше да накаже лошо изчистена от вратаря на Ботев топка, но на хубавият му удар от далеч липсваше много малко точност. Минута по-късно Веселин Дойчовски с глава при центриране от корнер не успя да затрудни Станислав Попов.

Втората част футболът от терена отсъстваше, като единствените по-сериозни положения дойдоха след далечни, но слаби удари. Така справедливо срещата завърши без победител, а за 50-ината души публика нямаше нито голове, нито зрелище, с каквото традиционно е гарнирано пловдивското дерби.

Източник: LPortala.net



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).