"Марица" разби "Академик" за час игра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:47 / 13.11.2010
1298
Само за около час игра волейболистките на "Марица" грабнаха втора поредна класическа победа с 3:0. Пловдивчанки прегазиха с лекота гостуващия им тим на "Академик" /Сф/ в Пловдив в спортната зала на "Лаута" в мач от втория шампионатен кръг на женския волейелит.
Маричанки бяха с класа над съперничките си и се разправиха с тях без да се напъват особено. Домакините не оставиха никакви шансове за изява на софийските "студентки", които бяха равностойни само в началото на срещата.

Само до средата на първия гейм имаше малко интрига. Той вървеше точка за точка до 8:8, но от там нататък жълто-сините от Пловдив натистаха на бърза ръка натрупаха 8 точка аванс за 20:12. В крайна сметка домакините взеха частта с 25:17.

В останалите два гейма маричанки дръпнаха още в началото след поредица от успешни сервиси и до края на двете части само трупаха точка след точка.

Мачът вървеше 25:13 във втория и 25:11 в третия гейм, след силна игра в атака на Диана Малинова и Ани Радичева, които се отличиха с най-много точки за пловдивчанки.

Разпределителката Цветелина Николова вещо разпределяше играта на отбора, а с добри изяви край мрежата също се отличиха още либерото Ивелина Монова, диагоналът Марина Ковачева, както и центровете Мария Димитрова -Маца и Борислава Янкова.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).