ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (12)
Инфарктен хикс между "Карамба“ и "Лъвовете“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 13.11.2010Коментари (1)1143
©
Последната отложена среща се изигра в петъчната вечер в СЦ Оптимум. Един срещу друг се изправиха отборите от група 4 "Карамба" и "Лъвовете". Двата отбора започнаха срещата доста предпазливо, като атаките към двете врати се развиваха постепенно, а защитите се справяха в повечето случаи. Подкрепяни неистово от своите фенове, които бяха запълнили трибуната в залата, домакините успяха да стигнат първи до гол в срещата. Негов автор бе Петър Янев (Карамба) в 11 минута. Това направи мача по-динамичен, като положенията за гол се редуваха и пред двете врати. До края на първата част, футболистите на "Карамба" трябва да съжаляват повече за пропуснатите шансове за отбелязване на второ попадение.

Противно на очакванията, второто полувреме започна с бърз гол за гостите. "Лъвовете" успяха да изравнят резултата в 27 минута, чрез гол на Николай Георгиев. Последваха силни минути за гостите, които треснаха и една греда в сметката си. И както не веднъж се случи в тази среща, противно на привидното изоставане в играта в тези минути, футболистите на "Карамба" откраднаха една топка в центъра на игрището, последва светкавична контраатака и 2:1 в тяхна полза. В 35 мин в прегръдките на своите съотборници бе Георги Каишев (Карамба). "Лъвовете" се хвърлиха на финален щурм, като оголиха своя тил. От това на няколко пъти можеха да се възползват футболистите на "Карамба", но така и не съумяха. Времето в срещата изтичаше, когато една не добре избита топка попадна в краката на Йордан Ковачев, който не остави никакви шансове на вратаря на домакините и само няколко секунди преди последния съдийски сигнал оформи крайното 2:2.

Това равенство разочарова публиката и играчите на лидера в групата, но въпреки това "Карамба" са есенен победител в група 4, с 21точки в актива си. Със спечелената точка "Лъвовете" заемат предпоследното 9 място с 10 точки.
В друга отложена среща от групата, в четвъртък вечер "Интермикс" победи като гост "Brothers Squad" с 3:4. Головете за победителите отбелязаха Димитър Стоев (5мин), Борис Славчев (10мин) и на два пъти Асен Вълков (31 и 34мин). За "Brothers Squad" се разписаха Йонко Станчев (25мин) и Петър Цънцаров (29 и 49 мин).

"Интермикс" се изкачи на пето място с 13 точки, изпреварвайки съперника си "Brothers Squad", които са 7-ми с 12 точки. Пълна класирането в групата ще откриете на сайта на ППАФЛ: www.ppafl-bg.com.

Днес ще се изиграят първите четири срещи от турнира "Купата на ПАСО". В първа среща от предварителния кръг един срещу друг ще се изправят отборите:
От 13ч - "Айляците" : "Южен полъх"
От 13ч - "Old Boys" : "Валтер"
От 14ч - "Hamptons" : "Без Претенции"
От 14ч - "Energie" : "Зеленият Балет"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
искам да поздрава футболистите и на двата отбора.въпреки постоянните напъни които получаваха от публиката на КАРАМБА и най вече от двама ненормалника единият сам аз а другия е бормашината футболистите на лъвовете не се поддадоха на провокациите освен вратарят им които след мача имаше спречкване с феновете.иначе атмосверата беше на ниво с тъпан, вувузели и ленти от публиката на КАРАМБА която беше над 30 човека.време е за пиене момчета АЙ КАРАМБААААА!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
12-годишна вкара гол във футболното дерби на Пловдив при жените
Община Пловдив организира "Училищни игри на волята"
Ултиматум в Спартак: Заплашвате ли треньора, спирам финансирането!
Марица се представи отлично в мемориален турнир в Белград
ПФК Марица поздрави Владимир Темелков, благодари му за изпълнения ангажимент
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: