Инфарктен хикс между "Карамба“ и "Лъвовете“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:01 / 13.11.2010
1144
Последната отложена среща се изигра в петъчната вечер в СЦ Оптимум. Един срещу друг се изправиха отборите от група 4 "Карамба" и "Лъвовете". Двата отбора започнаха срещата доста предпазливо, като атаките към двете врати се развиваха постепенно, а защитите се справяха в повечето случаи. Подкрепяни неистово от своите фенове, които бяха запълнили трибуната в залата, домакините успяха да стигнат първи до гол в срещата. Негов автор бе Петър Янев (Карамба) в 11 минута. Това направи мача по-динамичен, като положенията за гол се редуваха и пред двете врати. До края на първата част, футболистите на "Карамба" трябва да съжаляват повече за пропуснатите шансове за отбелязване на второ попадение.

Противно на очакванията, второто полувреме започна с бърз гол за гостите. "Лъвовете" успяха да изравнят резултата в 27 минута, чрез гол на Николай Георгиев. Последваха силни минути за гостите, които треснаха и една греда в сметката си. И както не веднъж се случи в тази среща, противно на привидното изоставане в играта в тези минути, футболистите на "Карамба" откраднаха една топка в центъра на игрището, последва светкавична контраатака и 2:1 в тяхна полза. В 35 мин в прегръдките на своите съотборници бе Георги Каишев (Карамба). "Лъвовете" се хвърлиха на финален щурм, като оголиха своя тил. От това на няколко пъти можеха да се възползват футболистите на "Карамба", но така и не съумяха. Времето в срещата изтичаше, когато една не добре избита топка попадна в краката на Йордан Ковачев, който не остави никакви шансове на вратаря на домакините и само няколко секунди преди последния съдийски сигнал оформи крайното 2:2.

Това равенство разочарова публиката и играчите на лидера в групата, но въпреки това "Карамба" са есенен победител в група 4, с 21точки в актива си. Със спечелената точка "Лъвовете" заемат предпоследното 9 място с 10 точки.
В друга отложена среща от групата, в четвъртък вечер "Интермикс" победи като гост "Brothers Squad" с 3:4. Головете за победителите отбелязаха Димитър Стоев (5мин), Борис Славчев (10мин) и на два пъти Асен Вълков (31 и 34мин). За "Brothers Squad" се разписаха Йонко Станчев (25мин) и Петър Цънцаров (29 и 49 мин).

"Интермикс" се изкачи на пето място с 13 точки, изпреварвайки съперника си "Brothers Squad", които са 7-ми с 12 точки. Пълна класирането в групата ще откриете на сайта на ППАФЛ: www.ppafl-bg.com.

Днес ще се изиграят първите четири срещи от турнира "Купата на ПАСО". В първа среща от предварителния кръг един срещу друг ще се изправят отборите:
От 13ч - "Айляците" : "Южен полъх"
От 13ч - "Old Boys" : "Валтер"
От 14ч - "Hamptons" : "Без Претенции"
От 14ч - "Energie" : "Зеленият Балет"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).