Нападател поднови тренировки в Ботев, привикаха куп юноши

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
15:42 / 02.04.2024
2878
Отборът на Ботев (Пловдив) проведе предпоследната си тренировка преди дербито с Берое (Стара Загора). Душан Керкез изведе възпитаниците си за сутрешно занимание, което се проведе на клубната база в "Коматево".

Наравно със своите съотборници тренира нападателят Мартин Секулич, който до последно ще бъде под въпрос за мача със "заралии". Наставникът на ботевистите има много проблеми с контузени и наказани играчи и това доведе до привикване на редица юноши от дублиращия отбор.

На последния шампионатен сблъсък с Черно море юношите Ивайло Видев и Димитър Папазов не получиха игрови минути. Вместо това Керкез предпочете да пусне в игра от скамейката младоците от Виста Кристиан Нвачукву и Ехие Укаки.

С интерес се очаква кой ще бъде под рамката на вратата за "канарчетата". От началото на пролетния дял неизменно там беше Матвей Игонен, но срещу "моряците" като титуляр бе предпочетен Хидайет Ханкич.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).