12 българчета участват в основните схеми на силен тенис турнир в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:40 / 09.04.2024
1790
12 български тенисисти (6 юноши и 6 девойки) ще участват в основните схеми на силния международен турнир от категория J300 на ITF в Пловдив. Надпреварата се провежда от днес при отлични условия на кортовете на ТК "Локомотив" до градския стадион "Пловдив".

При юношите Анас Маздрашки и Александър Василев се класират за основната схема по ранкинг. Анас Маздрашки ще играе в първия кръг срещу №4 в схемата Даниил Сарксян от Русия, а Александър Василев ще играе срещу Рожер Паскуале Фера от Испания.

Александър Толев, Виктор Киров, Йоан Найденов и Димитър Кисимов получиха "уайлд кард" от организаторите.

Толев ще играе в първия кръг срещу №5 в схемата Тео Папамаламис от Франция, Киров ще играе срещу Николай Барсуков от Германия, Найденов ще срещне Иван Грецкий от Русия, а Кисимов ще стартира срещу Никола Йович от Сърбия.

При девойките пловдивчанката Елизара Янева е поставена под №2 в схемата, а Росица Денчева под №3. В първия кръг Янева ще играе срещу Анджелика Сара от Италия, а Денчева ще стартира срещу Миа Поханкова от Словакия.

Анджелина Костова, Мелис Расим, Теменужка Радовска и Ивона Савекова получиха "уайлд кард" от организаторите.

Костова ще играе в първия кръг срещу Меричел Гарсия от Испания, Расим стартира срещу Тринетра Виджаякумар от САЩ, Радовска започва срещу Гая Мадуци от Италия, а Савекова ще играе срещу Бела Ларсон от Швеция.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).