Ботев не успя! След дузпа и червен картон ЦСКА е на финал

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
19:31 / 09.04.2024
6072
Юношите на Ботев не успяха да се класират на финала за Купата на БФС при набор 2006. В полуфинален мач-реванш "канарчетата" загубиха с 1:2 от ЦСКА-София, предава репортер на Plovdiv24.bg.

Пред над 600 зрители на централния терен на Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика" двата тима направиха здрав сблъсък, но с общ резултат 1:3 гостите ще спорят за трофея.

Двубоят стартира отлично за "жълто-черните", които още в 15-ата минута откриха резултата след прекрасен удар на Велиян Видолов от средна дистанция. 

В самия край на първата част Симон Стоянов от състава на ботевистите получи втори жълт и респективно червен картон и пловдивчани останаха с човек по-малко.

На полувремето треньорският щаб на Ботев, воден от израелския методист Даниел Коен, извърши много странна смяна и извади най-добрия в състава на домакините Велиян Видолов.

След почивката "червените", водени от Стамен Белчев, имаха пълен контрол над случващото се и стигнаха до две безответни попадения. 

В 60-ата минута Васил Каймаканов изравни с добре насочен удар от 15 метра, а 5 минути по-късно Димитър Христов от дузпа фиксира крайния резултат.

Ботевистите получиха солидна подкрепа от трибуните, като феновете се опитаха да вдъхнат кураж на "канарчетата" с песни и факли.

По този начин финалът за Купата при набор 2006 ще бъде между отборите на ЦСКА-София и Септември. Победителят в турнира ще бъде представителят на България в младежката шампионска лига.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).