Златински: Щом феновете на Локо Сф не ме уважават и аз не ги уважавам

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:27 / 21.11.2010
4673
Бившият футболист на Локо Сф и настоящ играч на "смърфовете" Христо Златински бе един от героите на днешния мач, след успешно отбелязана дузпа. При изпълнението й обаче той бе освиркан от феновете на бившия си отбор. Ето какво заяви той по този въпрос, както и как видя играта на тима си днес:

Мисля, че играхме добре, по-добре от противника и беше достатъчно, за да победим. Днес играхме с нужното самочувствие и опит и не дадохме възможност на отбора на Локо Сф да създава положения и мисля, че това беше най-доброто.

Това е един мач без право на реванш, където няма място за грешки. Ако искаш да продължиш и имаш амбиции, трябва задължително да продължиш.

По никакъв начин не ме обиждат освиркванията от страна на феновете на Локо Сф. Това е възпитание и уважение към мен. След като не ме уважават и аз не ги уважавам. Има хора, които ме уважават и разчитат на мен и ми гласуват доверие и това се вижда.

Защо да не е реално да спечелим Купата на България? Ако продължим да играем по този начин и разбира се всеки мач може да играм все по-добре, разбира се че имаме шансове да спечелим Купата.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).