Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:17 / 19.04.2024
3622
Ръководството на Локомотив Пловдив направи очакван избор относно това къде ще се проведе лятната подготовка на отбора преди началото на следващия сезон. Черно-белите са се спрели на вариант планинския курорт "Боровец“.

Решението е взето заради възможността да се използват терените на намиращото се в близост село Говедарци. Както е известно, местната база бе изградена от собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

Треньорският щаб, начело с Александър Томаш, е останал доволен от предлаганите условия и затова е решено да се не се ходи отново в Банско, където тимът проведе подготовката си миналото лято. Все още няма яснота около точната дата, на която ще стартира подготовката, като същевременно се уточняват и контролите, които ще изиграят "смърфовете", информира "Тема спорт". Очаква се преди началото на следващия сезон локомотивци да проведат 5 или 6 контролни срещи.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).