Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:00 / 19.04.2024
2264
Отборът на Пловдивската пожарна спечели шампионската титла на България по футзал за служители на МВР. Това стана в Стара Загора, където завършиха финалите от държавното първенство.

Призовите места си оспорваха 9 тима, а до финала стигнаха два пловдивски отбора - на Пожарната и Полицията. Огнеборците под тепетата спечелиха двубоя с 4:1, като освен това заслужиха и почти всички индивидуални награди.

Срещите от първенството бяха оспорвани и много емоционални, но преди всичко показаха изключителна колегиалност и завидно спортменство! Щастливите шампиони позираха за снимка с купата, заедно с директора си - старши комисар Васил Димов, който присъства на финала и връчи индивидуалните награди на футболистите.

Нашата гордост са колегите от отбора на Пловдивската пожарна:

Георги Рекин, Петър Петев, Стоян Здравков, Емил Аргиров, Никола Николов, Стефан Харлов, Петко Пинджев, Венцислав Изевков, Стефан Киков, Георги Лесев и Ивайло Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).