Нов футболен клуб ще бъде учреден в Пловдив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:44 / 23.04.2024
9260
Нов футболен клуб ще бъде учреден утре (24 април) в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. Това ще се случи в зала "Пловдив" на хотел SPS, а събитието започва в 18:00 часа.

Клубът ще се казва ФК "Старт", а идеен организатор и учредител е Димитър Джевизов.

Сред поканените специални гости на тържеството са председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, зам.-кметът “Спорт и младежки дейности" Николай Бухалов, зам.-кметът в Община Пловдив Иван Стоянов, кметът на район "Източен" Емил Русинов.

Покани са изпратени още до легендите на Локомотив Пловдив Христо Бонев, Георги Василев - Гочо и легендата на Ботев (Пд) Георги Георгиев - Гецата. Очаква се на учредяването на ФК "Старт" да присъстват още директори на пловдивски училища и чуждестранни гости от Турция.

"Очакват Ви интересни срещи, дискусия за развитието на спорта в града и много приятни изненади. За здравето и бъдещето на нашите деца", заявява в поканата си Димитър Джевизов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).