Атанас Узунов към маричанки: Аз и моите колеги имаме една голяма мечта, свързана с вас

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:29 / 25.04.2024
2121
Днес, след като волейболистките на Марица бяха приети от кмета на Пловдив Костадин Димитров, те получиха поздравления и от общинските съветници, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-сините бяха специални гости преди началото на днешната сесия, а повод за визитата им бе 10-ата поредна шампионска титла, както и 8-ият пореден златен дубъл, който те спечелиха преди няколко дни.

"В тази свещена зала се решават съдбините на всички пловдивчани. Мога да ви уверя, момичета, че когато трябва да се разреши някой казус в името на спорта, ние забравяме всички политически пристрастия", заяви председателят на Общинския съвет Атанас Узунов.

"Вие подобрявате и ще продължавате да подобрявате рекорди. Но аз и моите колеги имаме една мечта - да преодолеете групите на Шампионската лига. Надяваме се, че това ще се случи още следващия сезон. Пожелавам ви да сте здрави и още много успехи", допълни още бившият футболен съдия №1 у нас.

От името на отбора думата взе разпределителката Лора Славчева. "Благодаря ви, уверявам ви, че ще направим всичко възможно да продължим да ви радваме с нашите успехи", заяви чаровната волейболистка от трибуната на Общинския съвет.

Гледайте в прикаченото видео как протече гостуването на ВК Марица в Общинския съвет!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).