Ботев предлага нов договор на острието, което възвърна формата си при Керкез

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:57 / 03.05.2024
4179
Ботев Пловдив ще даде нов договор на острието Мохамед Брахими. Нападателят успя да се докаже в последните мачове. Той се завърна на терена през пролетта след продължително лечение на контузия в коляното, заради която се подложи на операция.

Треньорът Душан Керкез постепенно го вкара във форма, а в последните мачове му гласува доверие като титуляр. 25-годишният французин Брахими е ценен, защото може да бъде ползван както като крило, така и на върха на атаката. Той влиза и в двете роли при Керкез.

През пролетта Мохамед има 9 мача, като от края на март е несменяем титуляр. Той бе в стартовата единайсеторка и в двата полуфинални сблъсъка за купата с ЦСКА-София. В сряда именно той подхвана атаката, от която Ивелин Попов откри резултата.

Мохамед Брахими бе привлечен от Пирин в началото на 2022 година. През пролетта на 2023 година той бе преотстъпен в руския Факел Воронеж, припомня "Тема спорт". Договорът му с Ботев е до края на първенството, но от клуба искат споразумението да бъде удължено.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).