Стана ясно защо Левски не успя да привлече свободния вече Динко Хоркаш

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 03.05.2024
3715
Стана ясно защо ръководството на Левски не успя да привлече бившия вече вратар на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш. Преговорите между двете страни са се провалили още в начален етап. Причината е, че хърватинът е поискал 150 000 евро на ръка, за да подпише предварителен договор със "сините".

От "Герена“ ясно са заявили, че няма как да удовлетворят тези негови финансови изисквания. По този начин разговорите между двете страни са приключили и Левски е ударил на камък с един от набелязаните за лятната си селекция, твърди "Тема спорт“. Клубът изпитва финансови затруднения, но Наско Сираков в началото на април заяви, че ще бъдат привлечени качествени попълнения, а Динко Хоркаш може да бъде определен точно за такъв.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че треньорът на Левски Николай Костов заяви преди време на пресконференция: "Много искахме Динко Хоркаш, направихме връзка с него и агентите му, но не знам докъде са стигнали преговорите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).