Матушев: Балъков обиди нашия клуб, ще му покажем, че бърка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
14:35 / 27.11.2010
3266
Старши треньорът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев даде днес редовната си пресконференция преди шампионатен мач, предаде официалният сайт на клуба. Специалистът не пропусна да коментира странното изказване на колегата си от Черноморец Красимир Балъков, според когото Локомотив не е отборът, който може да спре бургазлии.

"Балъков не обиди мен, а обиди клуба като цяло. Локомотив е отбор с традиции, история и към днешна дата е един от водещите ни клубове. Ние обаче сме амбицирани и знаем как да му докажем в понеделник, че не е бил прав. Балъков ще се увери на място в това", заяви Матушев.

Той не скри, че очаква мачът с Черноморец и двубоят от турнира за Купата на страната срещу Миньор да бъдат много трудни за отбора му, но въпреки това изрази оптимизъм за крайния успех. Черно-белите тренират за последно утре от 14 часа, след което ще заминат на режим. Срещата с бургазлии е в понеделник от 14 часа на Лаута.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).