Изиграха се първите срещи от 1/16 финалите за “Купата на ПАСО“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:34 / 29.11.2010
901
Изминалия уикенд предложи на любителите на аматьорския футбол мачове от 1/16-финалите от турнира за "Купата на Пасо". Началото на футболния маратон в събота бе дадено от отборите на "Торнадо" и "Академик". В изключително интересен двубой, гостите успяха да спечелят с 5:7 и да се доближат максимално до следващия етап на турнира. Изненада за своя съперник поднесе отбора на "K.P.R.", побеждавайки като домакин "SAF" с 4:3. По този начин реванша се очертава повече от интересен. "Hamptons" не си даде много зор срещу "Thunder"и води икономично с 2:0 преди реванша.

Очакваното дерби на 1/16-финалите не се състоя, "Южен полъх" разгроми "Оле-ле" с 5:1 и почти се класира за следващия етап. В последния мач в събота "Клокотница" обезсмисли ответната среща, разгромявайки "Brothers Squad" с 12:4. Смело можем да предположим, че това е първия осмина-финалист. "Noid's"загуби служебно с 0:5 от "Plovdiv24".

Още интересни мачове предложи и неделния ден. "Police United" си осигури комфортна преднина преди реванша, побеждавайки като гост "Apocalypto" с 1:3. "Милан Коматево" победи с 5:3 "Лудата Банда", но трите гола на чужд терен все още дават шансове на "Лудата Банда" да са краен победител. Изключително интересна среща се получи между "Old Boys" и "VipDent", като шампиона за 2009/2010 се наложи много трудно с 1:2. Така всичко остава да се реши на втория мач между съперниците.

С гол в края на срещата "Лъвовете" победиха "Victory" с 3:2, но въпреки спечелената "битка", "войната" все още не е решена. По същия начин стоят нещата в срещата "Trapezica"- "Карамба" след победа на домакините с 3:2. Нерешен е и двубоя между "Викинг" и "Hattrick", след като домакините победиха с минималното 2:1. Последната среща, която ще се "развързва" следващия уикенд е между "Karshiaka Galaxy Beers" и "San Paolo", след като съперниците не успяха да се победят и записаха бойко 3:3.

"Зеленият Балет" вече предвкусва осмина-финалите мачове, след като разгроми "Кибиците" с 9:3. Също така се чувстват футболистите на "Joga Bonito", побеждавайки като гост отбора на "Криско" с 0:4.

За вторник е предвидено да се изиграе една отложена среща от 1/16-финалите от турнира за купата между отборите на "ПФК Ялова Поляна" и "Tempo Sport". Пълна статистика от мачовете ще откриете на: www.ppafl-bg.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).