Настъпи големият ден! Ще прегърне ли Ботев купата?

Автор: Тодор Благов
Коментари (3)
07:15 / 15.05.2024
4314
Ботев (Пловдив) се изправя срещу Лудогорец (Разград) в големия финал за Купата на България. Битката за трофея е днес от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" в София.

Хиляди пловдивчани ще се насочат към столицата, където ще подкрепят любимия отбор. Душан Керкез и момчетата му ще бъдат като домакини и ще получат солидна помощ от трибуните.

Ботевистите ще мерят сили с хегемона в българския футбол, който само преди дни подпечата своята 13-та поредна шампионска титла. Безспорно огромно постижение, което ще даде още по-голямо самочувствие на разградчани.

Пловдивчани няма да са обречени срещу сочения за фаворит отбор от Разград. Преди 7 години ботевистите триумфираха срещу Лудогорец, а с борбената си игра "канарчетата" донесоха радост на своите фенове.

Мачът ще бъде много емоционален за настоящия футболист на Лудогорец (Разград) Тодор Неделев. Юношата на "канарчетата" ще се изправи срещу родния си клуб за първи път в битка за трофей.

Двубоят между Лудогорец и Ботев ще бъде ръководен от Драгомир Драганов, а за системата VAR ще отговарят Ивайло Стоянов, Никола Попов и Диян Вълков.

Очаквайте в Plovdiv24.bg всичко най-интересно преди и след големия финал на Националния стадион "Васил Левски"!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).