110 млади огнеборци мерят сили днес в областно състезание в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:15 / 15.05.2024
1470
Днес - 15 май, от 10.30 ч, на лекоатлетически стадион "Пловдив", находящ се в парк "Отдих и култура“, ще се проведе областният етап на състезанието "Млад огнеборец“. Място в първенството ще си оспорват 11-те младежки противопожарни отряда, победители в районните състезания.

Отборът победител ще представи Пловдив в националната надпревара. Приветствие към участниците ще отправи Николай Бухалов - заместник-кмет "Спорт и младежки дейности“ в община Пловдив. На откриването ще присъстват Иванка Киркова - началник на РУО Пловдив, Антоанета Саралийска - специалист "Младежка дейност“ в БЧК и Георги Гатев – кмет на район "Тракия“.

Старт на надпреварата ще даде старши комисар Васил Димов - директор на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“ - Пловдив. Организатори на областното състезание са РДПБЗН Пловдив и Спортен клуб по попожароприложен спорт "Пловдив-160“. За участниците са подготвени купи, медали, грамоти и предметни награди.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).