Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
14:59 / 15.05.2024
3882
Феновете на Локомотив Пловдив от най-различни фракции и организации отбелязаха подобаващо днешния 15 май, като най-незабравимия празник за "черно-бялата" общност.

"5 години от незабравимата вечер на 15/05/2019! 20 години от първата шампионска титла! Честито на всички от WORLD WIDE LOCOS, които рамо до рамо изживяхме тези велики моменти! Честито ЛОКОМОТИВЦИ! Нека гордо празнуваме този черно-бял ВЕЛИКДЕН", написаха в официалната си страница от "World Wide Locos" - привържениците на Локомотив Пловдив, които живеят и работят в чужбина.

"15.05.19! Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял"! С тази публикация избязоха от групата "Трибуна Бесика", които и разпространиха кадри от радостта след триумфа.

Ето как бе отбелязан празникът и от Фенклуб Локомотив Пловдив:

15 май – най-великата дата в историята на Пловдивския любимец! Датата, на която Локомотив става шампион на България и вдига Купата на България за първи път!

И както подобава на тези постижения в нашата история, отбелязването ще бъде по шампионски.

В събота, 18 май, непосредствено преди началото на срещата с Левски, под аплодисментите на вярната черно-бяла публика на терена ще излязат играчите от шампионския отбор, предвождани от Едуард Ераносян. Отборът, който заби черно-белия флаг на най-високия футболен връх в България!

Лаута те очаква!

САМО ЛОКО!

Гледайте в прикаченото видео кадрите, които бяха разпространени от фенклуба на Локомотив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).