Наско Узунов поздрави "жълто-черните". Кметът: Беше вълнуващо! Има Господ!

Автор: Тодор Благов
Коментари (1)
10:29 / 16.05.2024
2608
Председателят на пловдивския общински съвет Атанас Узунов поздрави отбора на Ботев (Пловдив) със спечелената Купа на България.

Един от най-видните локомотивци се отнесе джентълменски с "канарчетата" и сподели, че се радва, че купата отново е в Пловдив.

"Когато има дискусия на тема спорт, тук единодушно въпросите се решават положително за спорта. Така, както вие постигнахте целта си, така и други наши пловдивски спортисти ги постигат. Желая успех!", заяви още бившият съдия.

Кметът на Пловдив Костадин Димитров изнесе пламенна реч, с която благодари на феновете за подкрепата към отбора.

"Благодарен съм на тези над 10 000 запалянковци, които в това дъждовно време бяха с нас на стадиона. Беше вълнуващо! Показахме, че има Господ, в последната секунда - благодаря Ви от сърце!

"Благодарим на всички футболисти, треньори и занимаващи се със спорт и най-вече на ботевистите."

"В тези моменти, когато знаем, че спортът е социален феномен и ни носи такива моменти на радост, трябва да осъзнаем, че парите, които се инвестират в спортна инфраструктура, не са инвестирани напразно и ние ще продължим да работим в тази насока. Честита победа!", завърши кметът на Пловдив.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).