ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо гостува на Дунав в Плевен или Велико Търново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 23.11.2006Коментари (39)950
©
В отборът на Локомотив няма контузени футболисти преди гостуването на Спартак във Варна в среща последния кръг на родната ни "А" група. От групата за срещата отпада македонецът Зоран Златковски, като съставът, който ще замине за морската ни столица е същият който направи 1:1 при домакинството на Литекс. Старши-треньорът на "смърфовете" Иван Маринов заяви, че Спартак е преодолим отбор. Младите футболисти на на Локомотив вече са натрупали самочувствие и ще излязат единствено и само за победа.

Маринов коментира и жребият за купата на България, като определи съперникът Дунав(Русе) като преодолим отбор, който обаче не бива да бъде подценяван тъй като е един от лидерите в "А" брупа. Маслара няма яснота все още къде ще се играе двубоя, но най-вероятно това ще е Плевен или Велико Търново.

Специалистът коментира отново и зимната подготовка и селекция на тима. На лагер след приключването на първенството ще останат почти всички футболисти на отбора без чужденците и опитните играчи. На подготвителния лагер ще дойдат около 16 нови играчи. Четирима от тях са македонци и сърби, като Маринов заяви, че не е запознат с качествата им, но са му били горещо препоръчани. Останалите са млади футболисти от родното първенство. Няма утвърдени имена. Максималната възраст на която ще са футболистите които ще се подготвят с Локомотив е 22 години. След първия лагер ще бъде отсята група от около 35 футболиста, които ще заминат на първия зимен лагер в Сандански. Там ще отпаднат още десетина играчи и за лагера в Турция ще заминат само футболистите които ще останат в отбора през пролетния полусезон.

От Спартак изтече информация, че се отмятат от уговорката за футболиста Николай Павлов и той няма да бъде продаван на Локомотив. Причината за това е, че ръководството на "гладиаторите" е взело решение да не продава никой от футболистите си през зимната пауза. Иван Маринов остро разкритикува позицията на съгражданите си от стадион "Тодор Диев" и заяви, че в бизнеса не е коректно да се отмяташ от дадена вече дума.

Вече има яснота и около някой от контролите на Локомотив. Смърфовете приемат на "Лаута" на 5-ти декември Левски. Два дни по-късно отново на клубния стадион на "черно-белите" ще акостира Спартак. Ако метеорологичните условия не позволяват мачовете да се играят на Лаута и двете срещи ще се състоят на изкуствения терен на Левски в София.

За лагера в Сандански вече са оредени две контроли. Съперници на "смърфовете" ще са отборите на Вихрен и Пирин.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.11.2006 г.
0
 
 
Pobeda nad Spartak, momcheta .... igraete straxotno....pove4ko 6ans i 6te gi razmajete.
Aнонимен
на 25.11.2006 г.
0
 
 
ако и да е имало футбол.... марка Путяф /1912/ ..... е било толкова отдавна в миналия век.....а ерата Христолуф е дълга и маи ве4на.... сме6ни победи със 100% антифутбол + 1 локомотивски игра4 като Коцето .... другото са стари вестници дето слагате на прозорците вместо пердета из околните на Пловдив села
12
на 24.11.2006 г.
0
 
 
големи спецове в доко,да ти падне капата.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Aнонимен
на 24.11.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първи мач след огромните трусове на "Лаута"! Ще продължи ли спадът на посещаемостта?
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Любо Пенев стриктно спазва новите правила на "Лаута"
Митко Илиев и компания зарадваха малки локомотивци
Феновете на Локомотив се събират на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: