Откриха обновени игрища в Брестовица, шампионките от Марица гости на събитието

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:47 / 17.05.2024
2176
На патронния си празник ОУ "Христо Ботев" с. Брестовица откри обновените си волейболни игрища. Гости на откриването бяха националните шампионки от волейболния клуб ВК "Марица" Пловдив.

Директорът на училището Ваня Крайчева се обърна към учители, ученици и гости със следните думи: "Нека носим и в бъдеще Ботевото име с гордост и с вяра в България. Да пазим земята на Ботев, да я уважаваме, да надграждаме и никога да не забравяме колко славен народ сме ние, българите."

"Нека не забравяме, че освен с нашите национални герои се гордеем и с нашите шампиони в спорта. Българският непобедим дух в съвремието ни се реализира чрез спортните битки."

"Тази година за патронния празник училището обнови волейболните си игрища, направихме ги с много любов за нашите ученици. Да се чувстват уютно в училище, да спортуват, да са здрави. Поканили сме и шампионките в Националната лига по волейбол ВК "Марица“ Пповдив. Патронният ни празник е организиран като празник на спорта, защото спортът изгражда характери."

Трикольорната лента бе прерязана от капитана на волейболистките Димитрина Христоскова, директорът на училището В. Крайчева и кметът на с. Брестовица - Мария Манолова.

Учениците от училището направиха флашмоп, като изписаха с телата си думата спорт. Седмокласниците изпълниха под звуците на Радецки марш ритмично баскетболно упражнение.

Шампионките от "Марица" Пловдив изиграха кратък волейболен мач съвместно с учениците от училището.

Празникът продължи с много демонстрации и на други спортове Да Дао, вдигане на тежести, спортна гимнастика.

СУ "Васил Левски" - Пловдив представи надеждите си в тежката атлетика. Никол Мартинова ученичка в ОУ "Христо Ботев" - с. Брестовица изпълни съчетание по спортна гимнастика.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).